Capaciteit

STAALWERK bv heeft een bedrijfsruimte van 4.500 m² tot zijn beschikking waarin vier verschillende hallen aanwezig zijn waar dagelijks wordt gewerkt met staal om constructies en installaties te fabriceren, reviseren of te modificeren. Dit zijn de voorbewerkingshal, machinale bewerkingshal, constructiehal en revisiehal.

Voorbewerkingshal
STAALWERK bv doet verschillende opdrachten van formaat. In onze voorbewerkingshal wordt vaak het kleinere werk gerealiseerd. Dit zijn meestal de opdrachten die met spoed aan de klant moeten worden geleverd. Met het inzetten van onder andere een hydraulische kantbank, een knipschaar, een lintzaag en een profielwals wordt voornamelijk het plaatwerk uitgevoerd. Ook kunnen hier voorbereidingen getroffen worden voor de grotere projecten.

Machinale bewerkingshal
In de machinale bewerkingshal wordt met diverse machines zeer nauwkeurig precisiewerk gedaan. Met machines als een freesbank, teach-in draaibank, radiaalboormachine, draadsnijmachine, een horizontale schaafbank en een verticale steekbank realiseert STAALWERK bv kwalitatief hoogstaand bewerkt staal voor iedere opdracht.

Constructiehal
In onze constructiehal worden alle verschillende constructiewerkzaamheden uitgevoerd, zoals laswerkzaamheden aan RVS, aluminium en aan staal. Ook hier zijn diverse machines aanwezig om deze werkzaamheden te ondersteunen. Daarnaast kunnen wij in de constructiehal ook aan zeer grote projecten werken met een gewicht tot wel 40 ton.

Revisiehal
Niet alleen fabriceert STAALWERK bv compleet nieuwe staalconstructies en installaties. Ook hebben wij een revisiehal waarin alle opdrachten worden behandeld die een opknapbeurt nodig hebben. Veelal gaat dit om het verwijderen van roest. Daarnaast modificeren wij in deze hal ook installaties en installatieonderdelen.