Nieuwe privacyverklaring Staalwerk

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. Om deze reden heeft Staalwerk haar privacyverklaring vernieuwd om te voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Bekijk de nieuwe privacyverklaring.

Bent u niet op de hoogte van de nieuwe AVG-wet? Lees hier meer informatie.

Lees meer

Tweede locatie: Staalwerk Service bv – Rooswijkweg 301 Velsen-Noord

Begin dit jaar heeft Constructiebedrijf Staalwerk bv een tweede locatie in gebruik genomen. Deze locatie ligt dichtbij de oorspronkelijke locatie en is gevestigd aan de Rooswijkweg 301. Het pand is te herkennen aan de naam “Staalwerk Service” op de gevel.

Voor Staalwerk was de aankoop van de nieuwe locatie een unieke kans om meer ruimte te creëren voor haar groeiende montageafdeling. Daarnaast heeft de tweede locatie een ruime fabriekshal, wat mogelijkheden biedt voor het aanpakken van meer grote fabricage- en constructieprojecten.

Ondertussen heeft de volledige montageafdeling van Staalwerk haar intrek genomen in het pand van Staalwerk Service. Tevens worden op dit moment de eerste grote constructieopdrachten in de nieuwe fabriekshal uitgevoerd.

Lees meer

STAALWERK bv wint OOM-Award Noord-Holland

In 2014 startte OOM met de OOM-Award Zuid-Holland; een prijs voor het voorbeeldbedrijf in de regio Zuid-Holland als het gaat om de opleiding en ontwikkeling van medewerkers en de begeleiding van leerlingen. In navolging van de OOM-Award Zuid-Holland werd afgelopen donderdag de OOM-Award Noord-Holland uitgereikt. Dat gebeurde tijdens de jaarvergadering van district Noordwest van de Metaalunie. Directeur Erik Yperlaan en regiomanager Anton Verlaan van OOM overhandigden de prijs – een leertegoed van 5.000 euro – aan Ron en Elly Warnaar, de directie van STAALWERK bv in Velsen-Noord, een constructiebedrijf met 80 medewerkers en 7 leerlingen.

(meer…)

Lees meer