Staal wordt op veel verschillende manieren toegepast, niet alleen binnen de zware industrie, maar ook bijvoorbeeld binnen de civiele bouw en de maritieme sector. STAALWERK bv realiseert voor alle drie de sectoren staalbouwkundige constructies, van kleine tot grote projecten. Of het nu gaat om plaat- en constructiewerk, ondersteuningsconstructies of specialistisch werk, STAALWERK bv verzorgt het gehele traject geheel in eigen beheer en levert alles op maat aan.

Met technieken als knippen en verspanen kunnen wij platen, kokers en buizen tot het gewenste resultaat verwerken om vervolgens de losse onderdelen met het MIG/MAG-lassen met elkaar te verbinden. U krijgt daarbij altijd de garantie op de hoogste kwaliteit. Een bevoegd lascoördinator, lastoezichthouders en acht gecertificeerde lassers zorgen er namelijk met de lasprocessen voor dat de constructies voldoen aan de NEN-EN-ISO 3834-2, NEN-EN 1090-1 en NEN-EN 1090-2 vereisten.

Personen moeten zich binnen gebouwen zoals fabrieken en installaties makkelijk en veilig kunnen voortbewegen en de kwaliteit van een goed gelast en betrouwbaar product zorgt daar voor. Met onze gecertificeerde lassers en een behoorlijke reeks aan eerder gefabriceerde opdrachten kunt u het fabriceren, leveren en monteren geheel aan ons overlaten.

In onze constructiehal worden verschillende soorten staal, van laag tot hoog gelegeerd (staal met hogere rekgrenzen), verwerkt tot allerlei mogelijke producten. De constructiehal is voorzien van vijf bovenloopkranen met een hijscapaciteit van 40 ton. De maximale vloerbelasting bedraagt 3 ton per vierkante meter waardoor er geen belemmeringen zijn om werkstukken van 80 tot 100 ton te fabriceren. Via een overheaddeur van negen bij negen meter vinden de werkstukken hun weg naar de klant.

Heeft u vragen?

Bekijk ook eens: