Staalwerk en Eenheid HO7 Tata Steel winnen De Gouden Helm Award 2019

De Gouden Helm Award 2019 is gegaan naar de samenwerking van Staalwerk en de Eenheid HO7. Staalwerk en de Eenheid HO7 was een van de vijf genomineerden en kreeg de meeste van de 200 stemmen.

De inzending van Staalwerk en Eenheid HO7 was het houden van een uitgebreide toolbox met rondleiding in twee talen langs de werkplek en andere belangrijke plaatsen zoals opkomstplaats, verzamelplaats en centraal aanmeldpunt. Aanleiding voor het houden van deze toolbox was de hele drukke stilstandsweek 37 met stilstanden van HO7, GSL, EVB, ENB, OSF2, etc. en met daarop aansluitend de lange stilstand van de Pefa. Voor deze stilstandsperiode heeft Staalwerk extra personeel van buitenaf aangetrokken welk voor het eerst op het terrein van Tata Steel kwam. Dit buitenaf betekent ook buiten onze landgrenzen zoals Polen en Portugal.

In samenwerking met de Eenheid HO7 hebben Sander Mantel (Tata Steel) en Dik Kok (Staalwerk) een toolbox voorbereidt en gepresenteerd.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd zonder incidenten, conform tijdsplanning en 100% goed.

 De Gouden Helm is een mooie beloning, voor iedereen.

Hopelijk geeft het inspiratie om het werk dusdanig te structureren dat het veilig kan worden uitgevoerd.

De beste beloning is dat iedereen weer gezond en heel naar huis gaat!

Lees meer

Tata Steel IJmuiden en Staalwerk tekenen nieuwe overeenkomst

Met ingang van 1 januari 2019 hebben Tata Steel IJmuiden en Staalwerk een nieuwe overeenkomst gesloten. Staalwerk is al jaren actief op het terrein van Tata Steel te IJmuiden, maar met deze overeenkomst slaan Tata Steel en Staalwerk samen een nieuwe weg in. Staalwerk is trots op deze unieke overeenkomst en kijkt met enthousiasme uit naar de intensievere samenwerking.

Beide partijen hebben gezamenlijk ambitieuze doelstellingen geformuleerd op het gebied van bezettingsgraad, groei, efficiency en verbeteringen aan de installaties. Staalwerk krijgt hierdoor de mogelijkheid om verder te groeien en Tata Steel krijgt meer waarde geleverd voor de door haar ingekochte diensten.

In het afgelopen jaar heeft Staalwerk geïnvesteerd in extra bedrijfsruimte, die goed van pas komt bij het realiseren van de doelstellingen. Wilt u ook een bijdrage leveren deze unieke overeenkomst en ambitieuze doelstellingen? Kijk dan eens op onze vacature pagina.

Lees meer

Nieuwe privacyverklaring Staalwerk

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. Om deze reden heeft Staalwerk haar privacyverklaring vernieuwd om te voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Bekijk de nieuwe privacyverklaring.

Bent u niet op de hoogte van de nieuwe AVG-wet? Lees hier meer informatie.

Lees meer

TWEEDE LOCATIE: STAALWERK SERVICE BV – ROOSWIJKWEG 301 VELSEN-NOORD

Begin dit jaar heeft Constructiebedrijf Staalwerk bv een tweede locatie in gebruik genomen. Deze locatie ligt dichtbij de oorspronkelijke locatie en is gevestigd aan de Rooswijkweg 301. Het pand is te herkennen aan de naam “Staalwerk Service” op de gevel.

Voor Staalwerk was de aankoop van de nieuwe locatie een unieke kans om meer ruimte te creëren voor haar groeiende montageafdeling. Daarnaast heeft de tweede locatie een ruime fabriekshal, wat mogelijkheden biedt voor het aanpakken van meer grote fabricage- en constructieprojecten.

Ondertussen heeft de volledige montageafdeling van Staalwerk haar intrek genomen in het pand van Staalwerk Service. Tevens worden op dit moment de eerste grote constructie opdrachten in de nieuwe fabriekshal uitgevoerd.

Lees meer

STAALWERK bv wint OOM-Award Noord-Holland

In 2014 startte OOM met de OOM-Award Zuid-Holland; een prijs voor het voorbeeldbedrijf in de regio Zuid-Holland als het gaat om de opleiding en ontwikkeling van medewerkers en de begeleiding van leerlingen. In navolging van de OOM-Award Zuid-Holland werd afgelopen donderdag de OOM-Award Noord-Holland uitgereikt. Dat gebeurde tijdens de jaarvergadering van district Noordwest van de Metaalunie. Directeur Erik Yperlaan en regiomanager Anton Verlaan van OOM overhandigden de prijs – een leertegoed van 5.000 euro – aan Ron en Elly Warnaar, de directie van STAALWERK bv in Velsen-Noord, een constructiebedrijf met 80 medewerkers en 7 leerlingen.

(meer…)

Lees meer