STAALWERK bv is een belangrijke dienstverlener binnen de staalindustrie.

Wij opereren al meer dan vijftig jaar in de IJmond en zijn gespecialiseerd in constructiebouw, machinebouw, montage, revisie en modificatie. De sectoren waarin wij actief zijn, zijn de zware industrie, civiele bouw, maritieme industrie en offshoreĀ en de werkzaamheden verrichten wij zowel op locatie als in onze werkplaats.

De bedrijfsruimte is ingericht in diverse hallen waaronder een voorbewerkingshal, constructiehal, machinale bewerkingshal en revisiehal. Met een scala aan verschillende bewerkingsmachines brengen wij allerlei staalprojecten, van groot tot klein, tot een goed resultaat. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in het uitvoeren van het werk, wat maakt dat wij ieder uur van de week inzetbaar zijn. STAALWERK bv zorgt voor een zeer nauwkeurige planning en biedt daarmee de garantie dat het complete bouwwerk binnen de gestelde termijn opgeleverd wordt.

Er komt veel kijken bij de totstandkoming van een project in samenwerking met u als opdrachtgever.

Een grote betrokkenheid, goede voorbereiding, planning, productie, demontage en montage, oplevering en nazorg zijn de basis om ieder project succesvol te laten slagen. Ook de korte communicatielijnen tussen beide partijen dragen hieraan bij.

Dankzij onze jarenlange productie-ervaring hebben wij een zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van hoogwaardige staalsoorten. Naast onze VCA** certificering voor de garantie van veiligheid en de ISO 9001 certificering voor de kwaliteitsnorm, is STAALWERK bv ook gecertificeerd voor de EN 1090 en de ISO 3834-2. Dit maakt STAALWERK bv uniek in zijn constructiemogelijkheden en toepassingen.