STAALWERK bv beschikt over verschillende certificaten waardoor de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden aan uw staalconstructie of installatie(onderdeel) worden gewaarborgd.

Het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat is de norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van ons bedrijf en is van toepassing op engineering, fabricage, montage, revisie en onderhoud van en aan staalbouwkundige projecten en werktuigbouwkundige installaties.

De NEN-EN 1090-1 & NEN-EN 1090-2 Exc. 1, Exc. 2 & Exc. 3 certificering stelt de norm op voor staalconstructies die wij fabriceren. Hierin staan de eisen voor het vaststellen van de conformiteit van constructieve onderdelen en de technische eisen voor staal- en aluminiumconstructies.

Het NEN-EN-ISO 3834-2 certificaat waarborgt de kwaliteitseisen voor smeltlassen van metalen en geeft aan dat Staalwerk aan de uitgebreide laskwaliteitseisen voldoet.

Het VCA**-2008/5.1 certificaat geeft aan dat wij in staat zijn om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren en is een krachtig hulpmiddel bij de beheersing van deze risicovolle activiteiten.

Heeft u vragen?

Bekijk ook eens: